27 Kasım 2018 Salı

C# Visual Studio Başlıklar

İzlenecek Yol: Basit Bir Uygulama OluşturmaBirçok özellikleri ve araçları Visual Studio'da uygulama geliştirme için bulunan bir bakış sağlar.
Çözümler ve Projeler OluşturmaTüm kaynak kod dosyalarını, simgeler, harici dosyalara başvuruları gibi kaynak dosyaları ve derleyici ayarları gibi yapılandırma verilerini içeren bir projenin nasıl oluşturulacağını açıklar.
Proje Tasarımcısı girişProje özelliklerini, ayarlarını ve kaynaklarını yönetmek için merkezi bir konum sağlayan Proje Tasarımcısı'nın genel bir bakış sağlar.
Kod YazmaVisual Studio yardımcı olacak araçları değiştirin ve metin, kod ve biçimlendirme, işleme açıklar Ekle denetimleri ve diğer nesneleri ve ad alanlarını yapılandırın ve harici bileşenlere ve kaynaklara başvurular ekleyin.
Visual C# IntelliSenseVisual C# açıklayan konulara bağlantılar sağlar – en son kullanılan üyeler için kod oluşturma ve IntelliSense'otomatik gibi belirli özellikleri.
Visual C# Kod ParçacıklarıKod parçacıkları Visual C# ' kullanarak uygulamanızı otomatik olarak ortak kod yapıları eklemek için genel bir bakış sağlar
Kod YazmaBul ve Değiştir penceresi, yer işaretleri ve görev listesi ve hata listesi kod satırlarını bulmak için nasıl kullanılacağı hakkında yordamlara bağlantılar sağlar.
Kod Yapısını GörüntülemeSınıflar, sınıf üyelerinin ve kaynakların hiyerarşilerine Gözat açıklanmaktadır.
Nasıl yapılır: C# Projesine Uygulama Yapılandırma Dosyası EklemeBir C# projesi için bir yapılandırma dosyası (app.config) ekleneceğini açıklar.
Kaynak olarak Meta VerilerIDE nasıl meta verileri kaynak kod olarak görüntülemenizi sağladığını açıklar.
Yeniden Düzenleme (C#)Uygulamanızın davranışını değiştirmeden kodunuzu yeniden düzenleme yardımcı işlemlerini listeler değiştirin.
Visual Studio'da Uygulama OluşturmaHata ayıklama, sürüm ve Visual Studio çözümünüzü özel yapıların nasıl yapılandırılacağını açıklar.
Visual Studio'da Hata AyıklamaMantıksal ve anlamsal hataları çözmek için Visual Studio Debugger çalıştırmak açıklar.
Uygulama Kaynaklarını Yönetme (.NET)Eklemek veya düzenlemek için projenizi dizeleri, resimler, simgeler, ses ve dosyaları gibi kaynakları gösterilmektedir.
Örnek Kod

C++ ile 0-100 arası girilen puanını harf notuna çeviren örnek uygulamaya ait kodlar aşağıdaki gibidir. Puan Harf karşılığı aşağıdaki tabloya göre yapılmıştır.


DHCP Nedir? (Dynamic Host Configuration Protocol)

DHCP Sunucusu Nedir? Ağ cihazlarına IP adresi, ağ geçidi gibi gereksinimleri sağlayan DHCP protokolünün otomatik olarak bu işlemi yerine ...