23 Aralık 2018 Pazar

CD DVD Yazılım Programları

 CDBurnerXP 



CDBurnerXP, Blu-Ray ve HD-DVD'ler dahil, CD ve DVD yazmak için ücretsiz bir uygulamadır. Ayrıca, çok dilli bir arayüzün yanı sıra ISO'ları yazma ve oluşturma özelliği de içerir. Herkes, hatta şirketler bile ücretsiz kullanabilir.


ImgBurn


ImgBurn, Iso gibi uzantılara sahip imaj dosyaları yaratarak dosyalarınızı yedekleyebileceğiniz ve CD/DVD/HD DVD/Blu-ray disklere yazdırabileceğiniz küçük boyutlu ve ücretsiz bir yazılımdır.

WinX DVD Author


Özgürce kendi DVD'lerinizi oluşturabileceğiniz bu program, bir çok özelliği barındırmasının yanı sıra Youtube video indirici özelliği ile de bir çok kullanıcı tarafından tercih edilen bir yazma programıdır


AnyBurn


AnyBurn herkesin sahip olması gereken küçük ama profesyonel CD/ DVD/ Blu-Ray yazma yazılımıdır. Yakma ve disk görüntüleme için ücretsiz ve eksiksiz bir çözüm sağlar.

 Ashampoo Burning Studio FREE




Yazdırma programları çok mu karışık? Güç, sadelik ve dosya yedekleme edinin. Ashampoo Burning Studio FREE, dosya yedekleme, entegre ses CD'si ripleyici ve 25 GB kapasiteli Blu-ray biçimi için daha da geliştirilmiş destek gibi tüm özellikleri bulundurur.


Burn4Free


Burn4Free, boş medyaları yakarak müzik ve veri CD/DVD leri hazırlayabileceğiniz ücretsiz ve küçük boyutlu bir yazma programıdır.

BurnAware Free




BurnAware, basit tasarımı ve kullanışlı arayüzüyle CD, DVD ve Blu-Ray yazma işlemlerinizi çok daha hızlı ve rahat yapabileceğiniz ücretsiz bir yazma programıdır.

DeepBurner Free



Şu anda, programın iki sürümü vardır: DeepBurner Pro ve DeepBurner Free. Bu sürümlerin her ikisi de günlük ve özel ihtiyaçlar için yüksek kaliteli CD / DVD yazma sağlar. İnternet sitesinde bununla ilgili bir karşılaştırma bulunmaktadır ancak free sürümü de fazlasıyla işinizi görecek yapıdadır.

DVD Flick



Bilgisayarınızda değişik formatlarda bulunan videolarınızı DVD formatına çevirmek ve bu sayede DVD oynatıcınızda rahatça çalıştırabilme imkanı sunan ücretsiz yazma programıdır.


Easy Disc Burner




Bilgisayarınızdaki klasörleri kolayda CD, DVD ve Blu-Ray disklere yazabileceğiniz ücretsiz bir programdır.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DHCP Nedir? (Dynamic Host Configuration Protocol)

DHCP Sunucusu Nedir? Ağ cihazlarına IP adresi, ağ geçidi gibi gereksinimleri sağlayan DHCP protokolünün otomatik olarak bu işlemi yerine ...